Zorica Brunclik se izblamirala


0
Zorica Brunclik
Zorica Brunclik

ZORICE, BRIŠI TO, ZNAŠ LI KO JE NA SLICI?! Pevačica se izblamirala, Tviter se usijao!

Zorica Brunclik nasela je na trenutno aktuelnu foru sa društvenih mreža, te postala glavna „žrtva“ Tviteraša u Srbiji.

Zorica Brunclik
Zorica Brunclik

jedna od glavnih zanimacija na društvenim mreža jeste da se ispod slike neke manje poznate osobe izmisli srceparajuća priča i napiše „zašto mediji ne pišu o tome“. I dok većina zna za ovu foru, pevačica Zorica Brunclik je nasela i našla se na meti Tviteraša.

Dok se oni koji koriste društvene mreže, veoma dobro zabavljaju u komentarima ispod ovakvih objava, oni koji slabo koriste društvene mreže ili ne prepoznaju likove sa slika, često se upecaju, te zaista poveruju u viđeno. Tako je Zorica Brunclik na svom Instagram nalogu podelila post u kojem se apelovalo na medije da pišu o „mladoj Romkinji, Mii Jovanović“.

„Mia Jovanović iz romskog naselja u Kragujevcu, osvojila je prvo mesto na eropskom prvenstvu. Zašto nije jedna televizija to nije objavila“, pisalo je ispod slike Mije, ali ne Jovanović nego Kalife.

Podsećanja radi, Mia Kalifa je Libanka, koja je svetsku slavu stekla u svetu filmografije za odrasle, gde je provela samo nekoliko meseci, nakon čega se povukla.

Naravno, to naša popularna pevačica nije znala te je nasela kako na propratni tekst, tako i na fotografiju Kalife, verovatno iz najbolje namere.

Kada je objavila apel na svom oficijalnom Instagram nalogu, na Tviteru je nastala prava žurka, te su korisnici uz nevericu, komentarisali kako Zorule zna samo za Kemiša, te i kako ona verovatno nije upoznata sa opusom delanja Kalife iz prošlosti.

Ovakve stvari nisu retkost, te su na šalu tviteraša nasedali i drugi, jer, iako živimo u digitalnom dobu, ne gledaju svi profesionalne filmove za odrasle, te je tako u nekoliko navrata Srbin postajao i Džoni Sins, jedan od najzvučnijih i najpoznatijih muških glumaca u svetu kinematografije za odrasle.

Za razliku od Kalife koju povezuju sa uspesima u gimnaziji i brigom o bolesnoj porodici, njega uglavnom predstavljaju kao posvećenog doktora, dobrog studenta ili samohranog oca koji požrtvovano vodi računa o svojoj deci. Sve te tvrdnje su lažne i deo su takozvanih internet trolova.


Like it? Share with your friends!

0

0 Comments

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *